Advertisement

Şarkıcı Güllü Gençliği : Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum : Altı ayda tam 43 kilo vererek inanılmaz bir değişim yaşamış olan ünlü şarkıcı güllü, katıldığı canlı yayın programında nasıl kilo verdiğini anlattı.

Şarkıcı Güllü Gençliği : Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum : Altı ayda tam 43 kilo vererek inanılmaz bir değişim yaşamış olan ünlü şarkıcı güllü, katıldığı canlı yayın programında nasıl kilo verdiğini anlattı.. İmaj değişikliği de yapan ünlü şarkıcı tanınmaz hale geldi. 42 yaşındaki ünlü şarkıcı, 6 ayda 43 kilo verdiğini söyledi. Roman kökenli olan güllü'nün tam adı gül tut'dur. Verdiği kilolarla adeta bambaşka biri olan 42 yaşındaki ünlü şarkıcı, 6 ayda 43 kilo verdi. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu.

İmajını da değiştiren güllü'yü görenler tanıyamıyou bile. Bir döneme damga vuran şarkılarıyla tanınan güllü değişimi ile hayranlarını oldukça şaşırttı. .sevilen sunucu ve oyuncusu vatan şaşmaz konuk oldu. Fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olan güllü tanınmaz hale geldi. Şimdilerde ise güllü'nün son halini görenler gözlerine inanamıyor.

Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum
Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum from i2.cnnturk.com
İşte hakkında tüm merak edilenler. 1996 senesinde evlenmiş olan şarkıcı güllü 2002 senesinde ise evliliklerini eşinle bitirip ayrıldı.bu evlilikten bir kız, bir de erkek çocuğu dünyaya geldi. Tüm güllü şarkıları listesi'nden, ister en yeni ister en popüler güllü şarkılarını dinlemek için izlesene.com'a tıkla! Gerçek ismi gül tut olan ünlü şarkıcı kasımpaşa, i̇stanbul doğumludur. Şu an evli olmayan güllü'nün eski eşi ise gürol gülter'in. Şarkıcı güllü, kızı ve yardımcısı ile işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık olduğu mal sahibi ile kavga etti. .sevilen sunucu ve oyuncusu vatan şaşmaz konuk oldu. Geçirdiği mide küçültme ameliyatından sonra 70 kilo veren şarkıcı güllü, hayranlarının kendisine biraz kilo al, yüzün ortaya çıksın dediğini söyledi.

Altı ayda tam 43 kilo vererek inanılmaz bir değişim yaşamış olan ünlü şarkıcı güllü, katıldığı canlı yayın programında nasıl kilo verdiğini anlattı.

Şimdilerde 46 yaşında olan şarkıcı güllü geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo vermişti. Güllü müzik dünyasının sevilen seslerindendir. Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti. Güllü ya da gerçek adıyla gül tut, (d. Bu videoda şarkıcı güllü'nün kızı tuyan ülkem ve oğlu yağız ilk defa ekranlara çıkıyorlar, izliyoruz güllü 'gülben show'un konuğu oldu | full. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Şimdi, televizyon izleyicileri tarafından güllü araştırılmaya başlandı. Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. .sevilen sunucu ve oyuncusu vatan şaşmaz konuk oldu. Ünlü sanatçı güllü, canlı yayında annesine veryansın etti. Roman kökenli olan güllü'nün tam adı gül tut'dur. Şarkıcı güllü değişimiyle görenleri şok etti.

Fantezi müziğinin sevilen ismi güllü, kanal d'de yayınlanan renkli sayfalar programına konuk oldu. Şu an evli olmayan güllü'nün eski eşi ise gürol gülter'in. İmajını da değiştiren güllü'yü görenler tanıyamıyou bile. Güllü (şarkıcı), 1996 yılında gürol gülter ile evlendi. Bir döneme damga vuran şarkılarıyla tanınan güllü değişimi ile hayranlarını oldukça şaşırttı.

Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum
Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum from i2.cnnturk.com
Güllü (şarkıcı) kimdir, 1990 yılından itibaren kasımpaşalı güllü adını kullanarak söylediği roman havalarıyla meşhur oldu. Şarkıcı güllü değişimiyle görenleri şok etti. Ünlü sanatçı güllü, canlı yayında annesine veryansın etti. Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı. Güllü (şarkıcı) , 15 ekim 1973 tarihinde i̇stanbul'un beyoğlu ilçesinde bulunan kasımpaşa semtinde doğmuştur. See more of güllü gençliği on facebook. Ünlü şarkıcının son hali görenleri şaşkına çevirdi. Şimdilerde ise güllü'nün son halini görenler gözlerine inanamıyor.

Güllü (şarkıcı) kimdir, 1990 yılından itibaren kasımpaşalı güllü adını kullanarak söylediği roman havalarıyla meşhur oldu.

Şu an evli olmayan güllü'nün eski eşi ise gürol gülter'in. İşte şarkıcı güllü'nün inanılmaz değişimi. Ancak bu kez güllü sandığınızdan bambaşka. İmaj değişikliği de yapan ünlü şarkıcı tanınmaz hale geldi. Şarkıcı güllü değişimiyle görenleri şok etti. Şimdi, televizyon izleyicileri tarafından güllü araştırılmaya başlandı. Güllü (şarkıcı) , 15 ekim 1973 tarihinde i̇stanbul'un beyoğlu ilçesinde bulunan kasımpaşa semtinde doğmuştur. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada fotoğraflar paylaşan güllü, imajında da büyük bir değişiklik yaptı. Gerçek ismi gül tut olan ünlü şarkıcı kasımpaşa, i̇stanbul doğumludur. Fantezi müziğinin sevilen ismi güllü, kanal d'de yayınlanan renkli sayfalar programına konuk oldu. Ünlü şarkıcının son hali görenleri şaşkına çevirdi. Tüm güllü şarkıları listesi'nden, ister en yeni ister en popüler güllü şarkılarını dinlemek için izlesene.com'a tıkla! Bir döneme damga vuran şarkılarıyla tanınan güllü değişimi ile hayranlarını oldukça şaşırttı.

1996 senesinde evlenmiş olan şarkıcı güllü 2002 senesinde ise evliliklerini eşinle bitirip ayrıldı.bu evlilikten bir kız, bir de erkek çocuğu dünyaya geldi. Şu an evli olmayan güllü'nün eski eşi ise gürol gülter'in. Geçirdiği mide küçültme ameliyatından sonra 70 kilo veren şarkıcı güllü, hayranlarının kendisine biraz kilo al, yüzün ortaya çıksın dediğini söyledi. Güllü (şarkıcı) kimdir, 1990 yılından itibaren kasımpaşalı güllü adını kullanarak söylediği roman havalarıyla meşhur oldu. Fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olan güllü tanınmaz hale geldi.

Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum
Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum from i2.cnnturk.com
Ünlü şarkıcı güllü, verdiği kilolarla bir dönem gündeme gelmişti. Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen şarkıcı güllü katıldığı bir programda sessizliğini bozdu. Şimdilerde ise güllü'nün son halini görenler gözlerine inanamıyor. İmajını da değiştiren güllü'yü görenler tanıyamıyou bile. Geçirdiği mide küçültme ameliyatından sonra 70 kilo veren şarkıcı güllü, hayranlarının kendisine biraz kilo al, yüzün ortaya çıksın dediğini söyledi. Altı ayda tam 43 kilo vererek inanılmaz bir değişim yaşamış olan ünlü şarkıcı güllü, katıldığı canlı yayın programında nasıl kilo verdiğini anlattı.

Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu.

Şimdilerde ise güllü'nün son halini görenler gözlerine inanamıyor. Fantezi müziğinin sevilen ismi güllü, kanal d'de yayınlanan renkli sayfalar programına konuk oldu. Gerçek ismi gül tut olan ünlü şarkıcı kasımpaşa, i̇stanbul doğumludur. 42 yaşındaki ünlü şarkıcı, 6 ayda 43 kilo verdiğini söyledi. İşte hakkında tüm merak edilenler. Roman kökenli olan güllü'nün tam adı gül tut'dur. Kısaca kariyeri, biyografi ve hayatı. Kasımpaşalı güllü ismi ile 1990 yılı itibariyle söylemiş olduğu roman havaları ile ünlü olmuştur. Şu an evli olmayan güllü'nün eski eşi ise gürol gülter'in. Peki güllü'nün bir oğlu vardır. İki çocuğum bir de allah'ım var. Altı ayda tam 43 kilo vererek inanılmaz bir değişim yaşamış olan ünlü şarkıcı güllü, katıldığı canlı yayın programında nasıl kilo verdiğini anlattı. Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti.

Geçirdiği mide küçültme ameliyatından sonra 70 kilo veren şarkıcı güllü, hayranlarının kendisine biraz kilo al, yüzün ortaya çıksın dediğini söyledi şarkıcı güllü. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen şarkıcı güllü katıldığı bir programda sessizliğini bozdu.

Posting Komentar

0 Komentar